Dakwerken Speelman uit Mortsel bij Antwerpen is een geregistreerd aannemer NR 021511, gespecialiseerd in het renoveren van daken, vakkundig plaatsen van veluxramen en koepels.
 
Voor al uw dakwerken slechts één adres: Dakwerken Speelman in Antwerpen. Aarzel niet contact met ons op te nemen!

   Platte daken >>>

       Gevelbekleding >>>

Dakwerken Speelman - gelegen in hartje Mortsel en dit reeds 20 jaar lang - is gespecialiseerd in alle dakwerken, zowel renovatie als nieuwbouw.

 

Onze teams bestaan uit vakmannen met elk hun specialisatie: pannen, leien, zink en roofingswerken. Ook de zaakvoerder staat nog elke dag mee op de werkvloer.

 

Onze offerte is gratis en vrijblijvend en we beantwoorden graag alle vragen die de opdrachtgever ons stelt. Wij luisteren naar onze opdrachtgever en zullen hem graag mee begeleiden om de juiste keuzes te maken in het materiaal. Het materiaal dat wij gebruiken zijn van eerste keuze, zowel de pannen, leien, roofing, isolatie en alle bijkomende materialen die nodig zijn om een goede en mooie afwerking te garanderen.

 

Eventuele materiaalkeuze is mogelijk tijdens de kantooruren op maandag, dinsdag en donderdag van 8 tot 15u en op woensdag van 8 tot 12u30 of na afspraak na de kantooruren.

 
 

Dakwerken Speelman

Speelman is uw aannemer voor alle dakwerken in regio Mortsel, Antwerpen